V I N A R
I L O K

U skladu s prirodom i tradicijom...

Ukratko o nama

Vinar Ilok

Mi smo mlada tvrtka osnovana 2014. godine u želji da ponosno pokažemo znanje na području našeg djelovanja – uzgoja vinograda i proizvodnje vina, a koje se temelji na više stoljetnom bavljenju vinogradarstvom i vinarstvom obitelji Barbenik, prenošenog s koljena na koljeno. Naime, naša obitelj Barbenik jedna je od najstarijih obitelji koja se kontinuirano bavi vinarstvom i vinogradarstvom u Iloku.

Naša misija

Promocija tradicije, kulturne baštine i vrijednosti zapadnoga Srijema uz čašu vina vrhunske kvalitete, prepoznatljivog okusa i mirisa, po prihvatljivim cijenama.

Naša vizija

Profilirati se na tržištu vina i kvalitetom osigurati rast i razvoj naše male tvrtke.

Grad Ilok

Ilok, grad koji se može usporediti i sa samim Hvarom po broju sunčanih dana u godini, smjestio se na jugozapadnim obroncima Fruške gore; gdje zdrava i plodna zemlja daju savršene uvjete za uzgoj vinograda. I tako, pretočite li uzgojeno grožđe u godine iskustva, rada i usavršavanja recepture; dobit ćete pravi okus Srijema; okus našeg vina!

Želimo podijeliti s dragim nam klijentima i suradnicima – brigu o svakom trsu, mnogobrojne dane provedene u redovima vinograda, pjesmu upućenu grožđu; njegu vinskog podruma.

Uživamo u onom što radimo i uvjereni smo da će naš ponos, produkt našeg rada, naše vino – biti prepoznato, jer smo mu dali sve uvjete – tradiciju, znanje, prirodu i ljubav.

X
0

Your Cart