Iločki polumaraton 2021.

Sportsko rekreacijski klub RUN4FUN iz Osijeka u suradnji s Gradom Ilokom organizira u subotu, 24. travnja 2021. godine, sportsko-rekreativnu manifestaciju Iločki polumaraton 2021. Polumaraton, na kojem će sudjelovati oko 450 trkača, organizirat će se na području Grada Iloka u vremenu od 11:00 do 15:00 sati.

iločki polumaraton 2021

Osim polumaratona, održat će se i Utrka građana te Dječja utrka. Planirana ruta kretanja trkača prolazi gradom Ilokom, županijskim cestama 4199 i 4200, vinskim cestama do Principovca i Vukova te šumom Smrdan-Cerje.

Također, kako iz Grada najavljuju, u okviru programa organiziran je ručak za sve sudionike i posjetitelje. U manifestaciju će se uključiti i OPG-i i mali poduzetnici. Oni će svoje proizvode promovirati na štandovima kod starta utrke ili u svojim objektima sudionicima i posjetiteljima ponuditi svoje proizvode.

vinar

Za Iločki polumaraton 2021. mi ćemo imati dan otvorenih vrata našeg podruma.

Odlučili smo taj dan počastiti sve zainteresirane sudionike i goste s besplatnom degustacijom u našem podrumu. Degustacija podrazumijeva mogućnost kušanja svih naših vina i srijemskih “finger food” delicija. Uz to, odobravamo i 10% na kupovinu bilo kojeg proizvoda iz našeg asortimana.

Molimo Vas da se prethodno informirate kako doći do nas. Budući da će neke ceste zbog polumaratona biti zatvorene za promet vozila od 11:00 do 15:00.

Slobodno nas i kontaktirajte, rado ćemo Vam pomoći.

Komentiraj

0

Your Cart