Uskrsna akcija!

Uskrsna akcija

Kako bi nagradili naše vjerne kupce, odlučili smo za Uskrs odobriti popuste za kupovinu naših proizvoda. Uskrsna akcija Vam donosi popuste na kupovinu gotovo svih naših proizvoda.

Pa tako, za kupovinu kutije (6 butelja) redovne berbe (Graševina, Traminac, Rose i Pinot Crni) poklanjamo popust od 15% i besplatnu dostavu na području RH. A za kupovinu svake butelje predikatne berbe odobravamo 10% popusta. Uskrsna akcija traje do 5.4.2021. i isključuje artikle iz poklon programa i artikle na akciji. Zbog većeg interesa, odlučili smo produžiti akciju do nedjelje 11.4.2021. godine.

Vina na akciji možete vidjeti i na slici ispod. Proizvedena su na tradicionalan način u drvenim hrastovim bačvama u četiri stoljeća starom podrumu ukopanom u brdo. Jedini podrum u Iloku, a možda i šire, u koji se morate popeti.

Grožđe je uzgajano na najboljim položajima u Iloku i s ljubavlju prerađeno u vino odličnih berbi 2017., 2018. i 2019. godine.

Korištenje kupona za popust je vrlo jednostavno. Dovoljno je odabrati artikle na uskrsnoj akciji i sustav će sam prepoznati te primijeniti pravi kupon za određeni proizvod, odnosno popust.

Također, kupone možete koristiti više puta, odnosno kupon nije ograničen na broj kupljenih kutija (za redovne berbe) i broj butelja (za predikatne berbe).

U slučaju da imate još upita ili naiđete na neku poteškoću, slobodno nam se javite. Vrlo rado ćemo Vam pomoći i nastojat ćemo Vam odgovoriti u što kraćem roku.

#vinarilok#protkanizlatom#visitilok#iqmdestination#visitdunavsrijem#visitvukovarsrijem

Komentiraj

0

Your Cart